Kirsten Otten 2018-04-24T20:23:30+00:00

Kirsten Otten

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina. Ik zal mezelf even netjes aan je voorstellen. Ik ben Kirsten Otten. Moeder van drie geweldige zonen en baasje van drie honden, een kat en twee konijnen. We vormen samen een bonte familie.

Opleidingen en cursussen

Na het behalen van mijn PABO-diploma ben ik jarenlang met veel plezier werkzaam geweest in het basisonderwijs. Naast het lesgeven had ik ook RT-taken. (Remedial Teaching.) Intussen bleef ons eigen bedrijf maar groeien en uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om te stoppen in het onderwijs en ben ik me bezig gaan houden met de menselijke kant van de zakenwereld.

Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig opleidingen en cursussen. Bij de Gelukskoffer heb ik de cursus voor kindergelukscoach gevolgd. Mijn ‘koffer vol blije bagage’ is gevuld met krachtige lessen in geluk voor kinderen. Momenteel volg ik een opleiding aan de Schrijversacademie met als specialisatie: Kinderboeken schrijven. Voor 2018 staat de cursus ‘Geef me de vijf’ op de agenda. Dit is een training die gericht is op de aanpak bij autisme.

In 2016 nam ik deel aan het jaarprogramma van 365 Dagen Succesvol. In dat jaar is het idee geboren voor het opzetten van Villalala. Een kleinschalige zorgplek voor een gezellige en zinvolle daginvulling. Bij Villalala mag je jezelf zijn en kun je activiteiten ondernemen die bij jou passen.

Creatief

Jaren terug werd mij een prachtige ruimte aangeboden om een atelier in te richten. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Creatief bezig zijn met allerlei soorten materialen en dan mooie dingen maken is geweldig. Tot op de dag van vandaag bied ik mensen de gelegenheid om in mijn nieuwe atelier aan huis te komen ontdekken dat ze zelf hele toffe dingen kunnen maken. Eigen inbreng en ideeën worden altijd luid toegejuicht.

Dieren

Dieren spelen, net als mensen, een grote rol in mijn leven. Ik verzamel ze ook graag om me heen. Vandaar de drie honden, twee konijnen en de kat. Als het aan mij ligt breiden we de kudde nog uit met twee varkentjes en een stel kippen. Wie weet?

ZZP-er

Momenteel ben ik als zzp-er werkzaam bij Futurum begeleid wonen in Leusden en bij zorgboerderij Ezelkunsten in Maarsbergen. Ik begeleid er cliënten, jong en oud, en met uiteenlopende indicaties. Als begeleider ga ik altijd op zoek naar je talent. We kijken samen naar wat er goed gaat en daarna naar wat je graag zou willen leren.